De Speulplek is er!

DSC00215
bergen en bomen verzet…

Na een weekend met man en macht werken, is het een feit: De Speulplek is er! Met een fietscrossbaan, een amfitheater, een waterspeelplek, een klim- en klauterplek, een trapveld en paden. Wat vooraf bijna onmogelijk leek, gebeurde toch in één weekend. Met de tomeloze inzet van vakmensen en vrijwilligers werden letterlijk bergen verzet. De grootste beloning voor al dit werk was niet de barbecue die zondagavond werd georganiseerd, maar waren de kinderen die het terrein gelijk na de werkzaamheden in bezit namen. Aan hun aantal en enthousiasme te zien, is De Speulplek geslaagd!
Met onnoemelijk veel dank aan Stijn van Raaij, compagnon Max van Rooij (van Raaij en van Rooij tuinen); broer Joeri van Raaij; Sjoerd Verstegen van Van Kesteren; Richard Rikken van Rikken Grondwerken; Marc Scholten van Scholten Loonbedrijf; Piet Verriet; de werkgroepleden ( Henk Zwartbol (Zwartbol Plantontwikkeling en Advies), Joep Arnts, Valma Slootweg, Janet Slootweg, Helen Toonen, Bianca Kramer), de vele vrijwilligers die kwamen helpen (geweldig!) en Siroen Vlees en de Spar voor de afsluitende barbecue.
Natuurlijk is alles nog niet helemaal af, en zal er nog verder gewerkt moeten worden, maar sinds dit weekend kan absoluut gezegd worden dat Ooij een bijzondere en prachtige plek rijker is: De Speulplek!

Facebooktwitterlinkedin