Agenda

zondag 17 april 2016
15.00-17.00 uur
Opening nieuw seizoen!

2e Winterfair in aantocht

2013 winterfair (9) 2013 winterfair (11)

Vorig jaar werd op De Speulplek in Ooij de eerste Winterfair gehouden. Op het mooie, weidse terrein werd een sfeervolle markt neergezet waar ontmoet, geproefd, gekocht en genoten kon worden.
Er waren kramen met smakelijke streekproducten, leuke decoratie- en kadoartikelen en knappe staaltjes van handenarbeid. Kinderen konden knutselen en een pasgeboren kalfje aaien. Voor jong en oud waren er lekkere hapjes en drankjes. Er kon gekeken worden naar demonstraties vendelen en paarden mennen en iedereen kwam aan de beurt voor een rit met paard en wagen over het terrein.

Het succes van deze eerste editie vraagt om een vervolg en zo vindt op zondag 7 december 2014 van 12.00 tot 16.00 uur de 2e Speulplek Winterfair plaats.
Het Speulplekterrein biedt ruimte voor uitbreiding, dus de Winterfair wordt dit jaar groter van opzet. Graag nodigen we dan ook iedereen uit die op deze winterse markt zijn of haar waren wil verkopen. Kramen worden gratis ter beschikking gesteld en deĀ  opbrengst is volledig voor de verkoper. Ook mensen met een interessant ambacht worden van harte uitgenodigd om een demonstratie of workshop te komen geven.

Aanmelden kan via [email protected]. Ook voor vragen kan men hier terecht.
Stichting De Speulplek zal alles in het werk stellen om er weer een inspirerende Winterfair van te maken.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin